perjantai 27. toukokuuta 2011

News: 27.05.2011 VUOROKAUSI AIKAA KIMIN NATIONWIDE KISAAN

Arvoisa  lukija. " Blogger blogeille" tyypillisesti olet tullut uusimmalle sivulle. Suosittelen, että luet ensin  johdannon aiheeseen  huhtikuulta/2011 täältä:
http://kiminascar.blogspot.com/2011/04/eli-kaikki-mita-olet-ikina-halunnut.html
Sen jälkeen voit loikkia arkistossa mielenkiintosi mukaan. Arkisto löytyy aivan sivun alalaidasta.









- Niin siinä sitten kävi, että Kimin ajo Truck-sarjassa jäi vain yhteen kertaan ja ilmeisen valmistellusti hän ajaa tänä viikonloppuna saman tallin Kyle Bush Racingin ja saman pääsponsorin Perky Jerkyn Nationwide-luokan autoa edelleen samalla Charlotten radalla.
Tosin ajaminen pidettiin ihan viimeiseen asti "salaisuutena ".







Tätä tekstiä toisteltiin viikon aikana - ja maine vain kasvaa !




- Viikolla hän ehti lainata koekäyttöön Robby Gordonin Sprint Cup-luokan autoa V.I.R ( Virginia International Raceway ) mutkaradalla.
Valitettavasti hän romutti auton keulan ajettuaan nurmikolla olevaan kuoppaan. USAn radoilla kun ei ole samanlaisia turvavyöhykkeitä kuin F1-radoilla. Kimi kuitenkin kertoo nauttineensa ajosta.







- Charlotten vapaat harjoitukset ajettiin jo torstaina. Niiden merkityksen voi hieman kyseenalaistaa, sillä ne ajettiin todella kuumissa olosuhteissa ja lauantaina ajettava kisa on iltakisa.
Oli miten oli, Kimi ajoi ihan mukavasti sijoittuen sijalle 18. jääden vajaan sekunnin kärkiajasta.
Kimille muuten pistettiin autoon rookie-tyyliin vähän isompi ratti, ettei ensikertalaisena niin helposti heitä autoa ulos.
Mutta tuskin siitä oli pelkoa, sillä jotain kertoo seuraava suora lainaus:



---   He even caught the attention of Carl Edwards, who at one point radioed his race team and asked, "Who is that in the 87?"
"He is loose," Edwards said. "He was driving the wheels off it. I was just surprised. I didn't know who was in that car. Had no clue. He definitely has some car control for sure. That's not lip service." ---



- Suomalaisittain kisat ajetaan mukavaan aikaan: Aika-ajot klo 17 ja kilpailu klo 21.30






- Kisasta tulee tavattoman kiinnostava. Tietysti uusi, erilainen ja eri tavalla ajettava auto Kimillä, mutta myös pitkän iltapäivä-ajon mukanaan tuomat haasteet radan pintalämpötiloissa. Onneksi rata on sentään jo edes vähän tuttu.




- Odotukseni kisaan ovat samat kuin tuohon Truck-sarjan kisaan; aika-ajosuoritus puolivälin paremmalle puolelle ja sijoituksen pitäminen tai sen parantaminen edes muutamalla pykälällä on jo erittäin hyvä tulos.




Pääsponsori on hankkinut suomalaisille tukijoukoille oikeakieliset paidat








" GO, KIMI,GO ! "









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti